FULL SCREEN ? Klik HIER

Three Wishes

 

Krijg 100% bonus tot 100 euro   naar Omni Slots Casino

Bij de Three Wishes gokkast krijg je 3 wensen als je over de lamp wrijft.
De three wishes is een fantastische nieuwe 5 rollen machine met maar liefst 30 winlijnen! Zoek de Genie麓s Lamp en laat hem om al uw wensen vervullen! Three Wishes beschikt over vele spannende en unieke functies die je nergens anders zult vinden. Nu ook spelen op mobiel.

Features:

CRAZY CARPET FEATURE:

Ontvang een Magic Carpet icoon op iedere plek op rol 1 om de tot CRAZY CARPET feature te activeren. Het magisch tapijt komt dan tot leven, en gooit dan elk icoon in een rechte lijn naar rechts naar zijn start-positie, en geeft dan bonus-prijs voor elk icoon!

CLICK ME CRAZY FEATURE (Klik me gek functie):

Ontvang bij de THREE WISHES een aap symbool in de midden positie van rol 3 (middelste rol) om de CLICK ME CRAZY FEATURE te activeren! Rondom de aap verschijnen vier symbolen met "Click me". Kies voor de aap een symbool om te stelen. Daarvoor geeft de aap u bonus credits!
Blijf symbolen kiezen tot u niet meer kan, of als u het COLLECT symbool ziet verschijnen. U wint onmiddelijk alle credits die de aap voor u heeft gestolen!

Drie wensen BONUS FEATURE:
Verzamel 3 of meer genie pictogrammen op een actieve winlijn het activeren van de Bonusronde drie wensen. De Genie麓s Lamp zal gaan leven, en de Geest zal uw 3 wensen vervullen. U kunt kiezen voor Rijkdom, een lang leven, Eeuwige Liefde, Wijsheid, reizen en Fame. Elke wens geeft u BONUS CREDITS.

 

Copyright gokkasten-pagina.com