Cops and Robbers Play Full Version

De Cops and Robbers gokkast gaat over het gevecht van de boef Bertus tegen de politie. In het basisspel van deze gokautomaat bepaal jij de maximale hoogte van de te winnen prijs in het topspel. Het aantal ingezamelde goudzakjes is hiervoor bepalend. Elke keer dat er drie gouden zakken kriskras op de rollen verschijnen, licht er een andere gouden zak op. De eerste gouden zak is goed voor een mysterieprijs, de volgende gouden zakken vermenigvuldigen die prijs. De gewonnen prijs kan worden genomen met de Take Loot-knop of worden verdubbeld met de gokfunctie.

Als er een prijs wordt gewonnen die niet overeenkomt met een van de waarden in de gokfunctie, dan vindt er automatisch eerst een auto-gok plaats naar een waarde die wel in de tabel voorkomt. De kans om hiermee een hogere of lagere prijs te krijgen is recht evenredig met het verschil in punten tussen de top en de onderliggende waarde.

Bij deze gokautomaat is het vervolgspel vanaf 16 punten te spelen door op de knop met de Robber te klikken. Hierbij worden altijd 8 credits van het gewonnen credit als inzet genomen. Het maximale aantal te winnen credits wordt weergegeven naast de buitmeter. In het vervolg is het doel om de Millionaires Row te bereiken. Hiertoe moeten 3 sleutels worden verzameld en vervolgens moet de positie worden bereikt waar ze kunnen worden gebruikt om binnen te komen.

Wel zijn er onderweg de nodige valkuilen (boetes) maar kan er ook extra buit verzameld worden. Het vervolgspel kan op elk moment worden gestopt door op de Take Loot-knop te drukken

Originele game niet meer beschikbaar!