FULL SCREEN ? Klik HIER

Jokers Wild Classic

 

Fun gokkast Jokers Wild Classic

SPEL BESCHRIJVING:
Basisspel: Het basisspel wordt gespeeld op 4 rollen, elk bedrukt met 25 symbolen. Wins (zie prijzenschema) gelden op de winlijn. Wins boven de 2 punten kunnen worden genomen,gegokt (max. 200). Gamble: Wins van 200 punten worden automatisch genomen. Wins van 4 en hoger kunnen met "Herstel innen" worden genomen.

Featurespel: Bij 4 punten kan er worden gedrukt voor een hoger nummer in de ladder.
Bij 5 punten wordt de feature "gelijk is goed" actief en wanneer je nu het hoger/lager spel speelt en je komt op een nummer kaart wat even hoog is als je vorige kaart het spel door gaat.
Bij 6 punten wordt de feautre "andere kaart" actief en wanneer je nu het hoger/lager spel speelt en op de button andere kaart drukt, verschijnt er een andere kaart.
Bij 7 punten wordt de feature "joker" actief en wanneer je nu het hoger/lager spel speelt en op de button JOKER drukt, ga je automatisch verder in het hoger/lager spel.
Bij 8 punten start het hoger/lager spel.
Bij 9 punten start het hoger/lager spel.
Bij 10 punten start het hoger/lager spel en krijg je een joker. Deze kan gebruikt worden door op de button JOKER te drukken. Tijdens het hoger/lager spel is het de bedoeling dat u een hogere of lagere kaart kiest die op dat moment op de vierde rol op de winlijn zichtbaar is. Waardes kunnen worden genomen.
Bij MYSTERY PRIJS krijg je een willekeurige prijs te zien die je kan nemen.
Bij NUDGES krijg je een willekeurig aantal nudges die men kan nemen.
Bij KIES EEN PRIJS krijgt de speler meerdere prijzen te zien die men kan nemen door op de STOP knop te drukken.
Bij SUPER MATCH krijgt de speler de keuze om uit 3 verschillende symbolen op de vierde rol een keuze te maken.

 

Copyright gokkasten-pagina.com