FULL SCREEN ? Klik HIER

Devils Delight

 

naar Omni Slots Casino

Spel uitleg van de Devils Delight gokkast :

Een fruitautomaat met duivels, magere hein en nog veel meer enge attributen.

Spelregels van de Devils Delight

Devil's Delight is een videoslot met 5 rollen, 20 winlijnen en instelbare muntwaarde, en heeft vrije spelen, scatter winst, uitschuivende wild vervangers, en ook het Soul Reaper bonusspel en de Sin Spins functie. Je kunt 1 tot 20 wedlijnen spelen op 1 tot 10 inzetniveaus. Met de start knop start je het spel met het ingestelde aantal inzetlijnen en inzetniveau. De winst op de winstlijnen wordt vermenigvuldigd met het aantal per lijn ingezette munten. Wild symbolen kunnen alle symbolen vervangen , behalve scatters en bonussymbolen. Wild symbolen op rollen 2, 3 of 4 schuiven uit om de hele rol te bedekken als je een winnende inzetlijn voltooit. Alleen de hoogste winst per actieve inzetlijn wordt uitbetaald. Winsten gelden opeenvolgend van uiterst links naar rechts op een inzetlijn. Gelijktijdige winsten op verschillende inzetlijnen worden opgeteld. Sommige functies zijn niet beschikbaar in OEFENEN modus.

Vrije spelen

3+ scatter symbolen activeren vrije spelen. De vrije spelen worden gespeeld in de ronde die de vrije spelen activeert. Klik op een scatter om het aantal vrije spelen en de vermenigvuldiger te onthullen. vrije spelen betalen winst x vermenigvuldiger(1-5) die wordt getoond in het spel. Exclusief bonusspelwinst, Sin Spins en extra vrije spelen. Tijdens vrije spelen activeren 2+ scatters extra vrije spelen of vermenigvuldiging. Klik op een scatter om het aantal extra vrije spelen of vermenigvuldiging te onthullen. Deze vrije spelen worden automatisch opgeteld bij de huidige vrije spelen. De extra vermenigvuldiging wordt automatisch opgeteld bij de huidige vermenigvuldiger. De maximale vermenigvuldiging is 5.

Soul Reaper Bonusspel

Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer het bonussymbool verschijnt op rollen 3, 4 en 5. Het bonusspel kan geactiveerd worden tijdens vrije spelen. Er wordt maar 茅茅n bonusspel per draai toegekend. Combineer de juiste zonde met elk personage. Je wint munten voor een juiste combinatie, en de ziel van het personage wordt toegevoegd aan de SOUL-O-METER. Zielen worden tot 48 uur na de laatste draai bewaard. De totale bonuswinst is de som van alle bij elkaar opgetelde bonusbedragen tijdens een bonusspel.

Sin Spins functie

Sin Spins worden geactiveerd zodra de SOUL-O-METER 15 zielen bevat. Je krijgt 10 draaien in Sin Spins. Hoe meer je inzet, des te meer je wint bij Sin Spins.

 

Copyright 2018 gokkasten-pagina.com