FULL SCREEN ? Klik HIER

Super Lucky Frog

 

naar Omni Slots Casino

Spel uitleg van de Super Lucky Frog gokkast :

Super Lucky Frog is een fruitautomaat om te zoenen, maar kijk uit dat de fruitautomaat niet in een prins of prinses veranderd :)

Spelregels van de Lucky Frog

Super Lucky Frog is een videoslotmachine met 5 rollen, 25 winlijnen en meervoudige munten. Het bevat wild- en scattersymbolen, gratis bonusronden en een Jackpot-spel.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-4 munten inzetten, en dat voor maximaal 25 winlijnen. De minimale inzet is 茅茅n munt op 茅茅n lijn. De maximale inzet is vier munten op alle 25 inzetlijnen (in totaal 100 munten).

Alleen de hoogste winst per winlijn wordt utibetaald. Kombinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksonder op het videoscherm.

Vrije Spelen

Als je vrije spelen wint, klik je op de knop START FREE SPINS om te spelen. Het aantal resterende beurten wordt weergegeven en de gratis beurten worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een vrij spel drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen spellen automatisch toegevoegd aan de lopende vrije spellen. Winsten die tijdens de gratis ronden worden verkregen, worden verdrievoudigd (niet de gratis ronden of geld dat tijdens jackpot-spelen worden gewonnen).

Jackpot-spel

3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel.

Klik op DRAAIEN om het wiel te draaien. De winst wordt bovenin het scherm weergegeven. Het spel wordt be毛indigd als een jackpot-bedrag wordt toegekend.

NB: De kans om hogere bonusbedragen te winnen gaat omhoog met de omvang van je totale inzet tijdens de spelronde die het Jackpotspel activeerde.

 

Copyright 2018 gokkasten-pagina.com