FULL SCREEN ? Klik HIER

Relic Raiders

 

naar Omni Slots Casino

Spel uitleg van de Relic Raiders gokkast :

Een fruitautomaat met de avonturen zoals je die kent uit Raiders of the Lost Ark.

Spelregels van de Relic Raiders

Relic Raiders is een video slotmachine met 5 rollen, en 50 winlijnen, 2 progressieve jackpots, scatterwinst, vrije spelen, wild jokers en een bonusspel.
Je kunt 1 tot 50 winlijnen spelen. Met de startknop start je het spel met het ingestelde aantal winlijnen en inzetniveau.
De winst op de winstlijnen wordt vermenigvuldigd met het aantal per lijn ingezette munten. Het wild symbool staat voor alles, behalve scatters en bonuswinsten. Met een Scatter symbool wordt de totale inzet maal vermenigvuldiger uitbetaald. Scatter winst wordt onafhankelijk van de gekozen inzetlijnen uitbetaald.
Scatter-, vrije spelen en bonuswinsten worden toegevoegd aan de winst op de inzetlijnen. Alleen de hoogste winst per actieve inzetlijn wordt uitbetaald.
Winsten gelden opeenvolgend van uiterst links naar rechts, behalve scatters. Gelijktijdige winsten op verschillende inzetlijnen worden opgeteld. Sommige functies zijn niet beschikbaar in OEFENEN modus.

Bonusspel

3 Of meer opeenvolgende bonussymbolen, van uiterst links naar rechts op een actieve winlijn starten of vervolgen het bonusspel.
Er wordt maar 茅茅n bonusspel per beurt toegekend. Het bonusspel is een spel met verschillende onderdelen waarin je 4 locaties moet aangeven om naar bonusbedragen en relikwie毛n te zoeken.
Vind in elke tombe het relikwie om voor de uiteindelijke mystery winst te spelen.
Elk onderdeel start met een wereldkaart met de locaties van 4 tombes: Tintagel, Luxor, Tikal, en Angkor.
Je kunt niet meer terugkeren naar een locatie wanneer je er het relikwie gevonden hebt.
Klik op de kaart om een tombe binnen te gaan, alwaar je 8 urnen vindt. Breek de urn om het bonusbedrag of het relikwie te onthullen.
Het spelonderdeel zal eindigen als een urn een spin blijkt te bevatten. Relikwie毛n worden tot 36 uur bewaard. Het bonusspel kan geactiveerd worden tijdens vrije spelen.

Mystery-winst

Wanneer je alle 4 de relikwie毛n vindt, begint het mystery-winstspel. Er verschijnen 4 gouden beeldjes. Klik op een beeldje om de mystery-winst te onthullen.

Vrije spelen

3 Of meer scatter symbolen activeren de vrije spelen. De vrije spelen worden gespeeld in de ronde die de vrije spelen activeert.
Klik op een scatter om het aantal vrije spelen en de vermenigvuldiger te onthullen. Vrije spelen betalen winst x vermenigvuldiger(1-5) die wordt weergegeven in het spel (Exclusief winst uit bonusspel en extra free spins). Tijdens de vrije spelen activeren 2 of meer scatters extra vrije spelen of vermenigvuldiging. Klik op een scatter om het aantal extra vrije spelen of vermenigvuldiging te onthullen.
Deze vrije spelen worden automatisch opgeteld bij de huidige vrije spelen. De extra vermenigvuldiging wordt automatisch opgeteld bij de huidige vermenigvuldiger. De maximale vermenigvuldiging is 5.
 

Copyright 2018 gokkasten-pagina.com