FULL SCREEN ? Klik HIER

Goldrun

 

GOLDRUN
Basisspel: Het basisspel wordt gespeeld op 4 rollen, elk bedrukt met 25 symbolen. Wins (zie prijzenschema) gelden op de winlijn. Wins boven de 2 punten kunnen worden genomen of gegokt (max. 200). Tevens kan er door middel van op de rollen schudden knop (gamble select) te drukken de super gamble worden geactiveerd zodat u kunt proberen naar een hogere win te gokken.

Gamble: Boven de 50 punten wordt de gamble een no lose gamble. Wins van 200 punten worden automatisch genomen. Wins van 4 en hoger kunnen met "Herstel innen" worden genomen.

Featurespel: Bij 4 punten kan er worden gedrukt op rollen schudden waardoor er een eventueel een prijs kan ontstaan of nog extra punten bij kunnen komen voor een andere feature.
Bij 5 punten komt er 1 of meerdere stappen voor het stappen spel in de spaarbak.
Bij 6 punten wordt SUPER JPM actief. Als SUPER JPM actief is en er wordt op de 2e en 3e rol een superjpm-symbool gegeven op de winlijn dan krijgt de speler de op dat moment actieve pot.
Bij 7 punten wordt het stappen spel actief. Als er een win combinatie kan vallen met hulp van de muntjes verkregen bij stap 5 kan men door middel van start of superstap de rollen naar die posities brengen. Bij voldoende muntjes kan er op rollen schudden worden gedrukt voor een andere of helaas geen prijs.
Bij 8 punten volgt het MIX and MATCH spel. De 4e rol wordt naar een symbool gebracht en door middel van de start knop op MIX of op MATCH worden gedrukt. Bij MIX verschijnd er een ander symbool en bij MATCH wordt een wincombinatie van of 3 rollen of 4 rollen gemaakt. Het spel kan zelf ook beslissen om een symbool te MATCHEN.
Bij 9 punten wordt er een superhold actief. Met de knop SUPERHOLD gaat de rol of gaan de rollen die op dat moment actief zijn bij SUPRHOLD een stap boven de winlijn en onder de winlijn. Met de respectievelijke hold knop kan dan een symbool gekozen worden.
Bij 10 punten komt er een extra letter in het woord GOLDRUN. Bij alle letters verlicht vervolgd het GOLDRUN SPEL.
Bij 11 punten worden alle letters verlicht in het woord GOLDRUN. Nu volgt ook het GOLDRUN spel. Met de start knop kan gekozen worden voor STOP en GOLDRUN. Bij Goldrun krijgt men een prijs van 1 van de verlichte symbolen en bij stop stopt het spel en kan men de punten innen met de knop NEEM GOLDRUN.
Bij 12 punten wint men de JACKPOT van 200 punten.

 

Copyright gokkasten-pagina.com