FULL SCREEN ? Klik HIER

Glam Life

 

Krijg 100% bonus tot 100 euro   naar Omni Slots Casino

Bij de Glam Life gokkast staat u een wereld van luxe en rijkdom te wachten. De GlamLife is een fruitautomaat met 5 rollen en 25 winlijnen met vele spectaculaire bonus rondes.

World Tour Second Screen Bonus
Verzamel bij de glamlife 3 of meer Mansion icons op de actieve winlijnen en u ontvangt de Glam Life World Tour Second Screen Bonus. Klik op de "Begin" plane-ticket om de World Tour te beginnen. U krijgt een Kaart met 6 mooie bestemmingen te zien. Kies 3 bestemmingen en u ontvangt de bijbehorende Bonus credits. Nadat u uw derde bestemming gekozen heeft gaat u automatisch terug naar het spel en worden de Bonus credits bij uw saldo gevoegd.

Ring Boxes "Click Me" Bonus ronde
Verzamel 3 of meer Ring Boxes icons op de actieve winlijnen om de CLICK ME Bonus te activeren. De Ring Boxes tonen "Click Me" teksten. Klik op een van de teksten om een Ring Box te openen en u ontvangt de Bonus die tevoorschijn komt. U kunt maximaal 1 Ring Box kiezen. Gewonnen punten worden vermeningvuldigt met het aantal chips per winlijn en het aantal CLICK ME icons op de winlijn.

Parfum flessen MATCH Bonus
Verzamel bij de GLAM LIFE 3 of meer Parfum flessen op de actieve winlijnen om het Match Bonus spel te activeren. Er zullen 15 Ring Boxes tevoorschijn komen waarvan u er 1 moet selecteren. Klik op de Ring Box om deze te openen en verzamel 3 dezelfde diamanten om een Bonus tot aan 500 credits te ontvangen.

Gratis Spins
Verzamel 3 of meer Luxe Vliegtuigen icons om de gratis spins te activeren. De gratis Spins worden bij de glamlife gokkast direct gespeeld en alle winsten van de gratis spins worden aan het einde van deze bonus ronde bij uw saldo gevoegd. U kunt geen extra gratis spins verzamelen als u in de gratis spins bonus ronde speelt.

 

Copyright gokkasten-pagina.com