FULL SCREEN ? Klik HIER

Fortune Teller

 

naar Omni Slots Casino

Uitleg van de Fortune Teller fruitmachine :

Laat je toekomst voorspellen. Speel vanaf nu op de Fortune teller!

Spelregels

De Fortune Teller gokkast is een fruitautomaat met verschillende muntwaarden, 5 rollen en 30 winlijnen, met scatterwinst, free spins, wild joker symbolen en een tarotkaarten bonusspel. Je kunt 1 tot 30 inzetlijnen spelen op 1 tot 4 inzetniveaus. Met de start knop start je het spel met het ingestelde aantal inzetlijnen en inzetniveau.

MAX. INZET speel de gokkast Fortune Teller met het maximale aantal inzetlijnen, op het hoogste inzetniveau, en met de vooraf ingestelde muntwaarde. AUTO speelt het spel automatisch voor het ingestelde aantal ronden. Winnende combinaties en uitbetalingen geschieden aan de hand van de PAYTABLE. De winst op de winstlijnen wordt vermenigvuldigd met het aantal per lijn ingezette munten. Wild symbolen vervangen alle symbolen behalve de scatter-symbolen. Scatter winst betaalt totale inzet x vermenigvuldiger. Scatter winst wordt onafhankelijk van de gekozen inzetlijnen uitbetaald. Alleen de hoogste winst per actieve inzetlijn wordt uitbetaald. Winsten gelden opeenvolgend van uiterst links naar rechts, behalve scatters. Gelijktijdige winsten op verschillende inzetlijnen worden opgeteld. Sommige functies zijn niet beschikbaar in OEFENEN modus.

Free spins

3 scatters activeren 12 free spins. De Free spins worden gespeeld in de ronde die de Free spins activeert. Tijdens Free spins kunnen extra Free spins gewonnen worden. Deze Free spins worden automatisch opgeteld bij de huidige Free spins. De Free spins worden gespeeld in de ronde die de Free spins activeert. Free spins betalen x3 winst. ( Exclusief extra free spins. )

Bonusspel

3+ bonussymbolen op een actieve inzetlijn starten het bonusspel. Klik op de tarotkaart om je fortuin te zoeken en extra bonusmunten te winnen. Het bonusspel is afgelopen wanneer je de dood kaart vindt.
 

Copyright 2018 gokkasten-pagina.com