FULL SCREEN ? Klik HIER

Big Kahuna

 

naar Omni Slots Casino

Spelbeschrijving van de Big Kahuna gokkast:
Big Kahuna is een slotmachine met vijf rollen, negen winlijnen en vijfenveertig munten. Het spel heeft een scatter en een wild-symbool.
Ook zijn er twee bonusspellen: het bonusspel Pick a Mask en het bonusspel Volcano. Het Big Kahuna symbool is een wild-symbool.
Het is alleen wild voor fruitsymbolen. Het Big Kahuna symbool kan niet worden gebruikt in plaats van een Chief of Lizard symbool.

Opmerking
Een of meer Big Kahuna symbolen op de winlijn vormen winnende combinaties, zoals wordt aangegeven in de normale uitbetalingstabel.

Het Monkey symbool is een scattersymbool. Dit betekent dat u ook wint als het symbool niet precies op een actieve winlijn staat. Het symbool mag overal op de vijf rollen staan, op voorwaarde dat twee of meer Monkey symbolen worden weergegeven.

Opmerking
Het Big Kahuna symbool kan niet worden gebruikt in plaats van een Monkey symbool om een winnende combinatie te vormen.

Belangrijk:

 • Alleen de hoogste combinatie op elke actieve winlijn wordt uitbetaald, behalve bij scatterscores.
 • Alleen winnende combinaties op actieve winlijnen worden uitbetaald, behalve bij scatterscores. Het Monkey-symbool mag overal op de rollen staan.
 • Scatterscores worden opgeteld bij winlijnscores.
 • De bonusscores worden weergegeven in munten.
 • Bij storingen worden alle spellen en uitbetalingen geannuleerd.
Bonusspel Pick a Mask

Om in aanmerking te komen voor het bonusspel Pick a Mask moet u 3, 4 of 5 Mask symbolen op een geactiveerde winlijn hebben.

Een groep Mask symbolen activeert het bonusspel Pick a Mask als aan de volgende criteria is voldaan:

 • De symbolen moeten naast elkaar liggen.
 • Winnende combinaties worden van links naar rechts uitbetaald. Minimaal één van de Mask symbolen moet op rol 1 worden weergegeven. Een combinatie van Mask symbolen die begint op rol 2, 3, 4 of 5 activeert het bonusspel Pick a Mask niet.

Voorbeeld:

 1. Als er drie Mask symbolen worden weergegeven op rol 1, 2 en 3, op een geactiveerde winlijn, wordt het bonusspel Pick a Mask geactiveerd.

 2. Als er drie Mask symbolen worden weergegeven op rol 3, 4 en 5, op een geactiveerde winlijn, wordt het bonusspel Pick a Mask niet geactiveerd. Omdat winnende combinaties van links naar rechts worden uitbetaald, moet er ten minste één Mask symbool worden weergegeven op rol 1 om het bonusspel te activeren.

Opmerking


De scorebedragen van het bonusspel zijn al vermenigvuldigd met de oorspronkelijke inzet per winlijn.
Er worden tien Tiki maskers weergegeven. Achter de Tiki maskers zitten bonusscores of Uitbetalings opties.
Het doel van het bonusspel Pick a Mask is zoveel mogelijk Tiki maskers met verborgen bonusscores te kiezen voordat u een Uitbetaling onthult.

Als u een Uitbetaling onthult, is het spel afgelopen. De resterende Tiki maskers worden onthuld zodat u de verborgen waarden ziet en de troostscore wordt berekend. De troostscore wordt gebaseerd op wat er verborgen zit achter de resterende Tiki maskers. Voor elk Tiki masker dat een waarde heeft, krijgt u tweemaal uw inzet per winlijn uitbetaald. Uitbetaling swaarden achter de resterende Tiki maskers worden niet opgenomen in de troostscore.

Voorbeeld:

 1. Als u een munt van 0,50 hebt geselecteerd en 5 munten inzet op elk van de 9 winlijnen, hebt u in totaal 5 munten x 9 winlijnen = 45 munten ingezet.

  U krijgt 3 Mask symbolen op winlijn 1 en het bonusspel Pick a Mask wordt gestart. U kiest één Tiki masker en krijgt 4375 munten. U kiest een tweede Tiki masker en krijgt 40 munten.

  U kiest een derde Tiki-masker en er wordt een Uitbetalingswaarde weergegeven. De resterende zeven Tiki maskers worden onthuld. Achter vijf van de resterende Tiki maskers zitten bedragen en achter twee maskers zitten Uitbetalingswaarden.

  Er worden 4375 + 40 = 4415 munten uitbetaald voor de gewonnen maskers.

  Plus 2 x 5 ingezette munten per winlijn = 10 munten x 5 maskers met bedragen = 50 munten voor de troostscore.

  Uw totale bonuswinst is dus 4415 + 50 = 4465 munten.

Opmerking:


De waarde van de gewonnen credits hangt af van de geselecteerde muntwaarde. Uw score is het aantal gewonnen munten vermenigvuldigd met de geselecteerde waarde voor een munt.

Het Pick a Mask-bonusspel spelen:

 1. Kies een Tiki masker. De verborgen waarde wordt weergegeven.
 • Als u een bonusbedrag int, wordt het bedrag toegevoegd aan uw totale winstbedrag en kunt u een ander Tiki masker kiezen.

 • Als u een Uitbetaling int, is het spel afgelopen. De resterende Tiki maskers worden onthuld zodat u de verborgen waarden ziet en de troostscore wordt berekend.

Opmerking:

 • De troostscore is tweemaal het ingezette bedrag per winregel voor elk verborgen bedrag achter niet-gekozen Tiki maskers.
 • De troostscore wordt niet gegeven voor Tiki-maskers met een verborgen Uitbetaling.
 1. Klik op de knop Terug naar spel om terug te keren naar het hoofdscherm.
Bonusspel Volcano

Om in aanmerking te komen voor het bonusspel Volcano moet u 3, 4 of 5 Volcano< symbolen op een geactiveerde winlijn hebben.

Een groep Volcano symbolen activeert het bonusspel Volcano als aan de volgende criteria is voldaan:

 • De symbolen moeten naast elkaar liggen.
 • Winnende combinaties worden van links naar rechts uitbetaald. Minimaal één van de Volcano symbolen moet op rol 1 worden weergegeven. Een combinatie van Volcano symbolen die begint op rol 2, 3, 4 of 5 activeert het bonusspel Volcano niet.

Voorbeeld:

 1. Als er drie Volcano symbolen worden weergegeven op rol 1, 2 en 3, op een geactiveerde winlijn, wordt het bonusspel Volcano geactiveerd.

 2. Als er drie Volcano symbolen worden weergegeven op rol 3, 4 en 5, op een geactiveerde winlijn, wordt het bonusspel Volcano niet geactiveerd. Omdat winnende combinaties van links naar rechts worden uitbetaald, moet er ten minste één Volcano< symbool worden weergegeven op rol 1 om het bonusspel te activeren.

Het doel van het bonusspel Volcano is een fruitoffer te kiezen dat u de hoogst mogelijke bonusscore oplevert.

Het Volcano bonusspel spelen:

 1. Kies een fruitoffer voor de vulcaan.

 2. Het fruitoffer valt in de vulcaan.

 3. Uw bonusscore wordt weergegeven.

 4. Klik op de knop Terug naar spel om terug te keren naar het hoofdscherm.
Wild-symbool

Het Big Kahuna symbool is een wild-symbool. Het is alleen wild voor fruitsymbolen. Dit betekent dat u het in plaats van fruitsymbolen kunt gebruiken om winnende fruitcombinaties te vormen.

Het Big Kahuna symbool kan niet in de plaats van de volgende symbolen worden gebruikt:

 • Het Chief of Lizard symbool om normale winnende combinaties te vormen.
 • Het Monkey symbool om winnende scattercombinaties te vormen.
 • De Mask en Volcano symbolen om de bonusspellen te activeren.

Opmerking:
Meerdere Big Kahuna symbolen op de winlijn vormen winnende combinaties, zoals wordt aangegeven in de normale uitbetalingstabel.

Voorbeeld:

 1. Twee Big Kahuna symbolen en twee Pineapple symbolen op een actieve winlijn vormen een combinatie met 4 Pineapple symbolen waarvoor 20 munten worden uitbetaald. Twee Big Kahuna symbolen vormen een winnende combinatie, zoals wordt weergegeven in de normale uitbetalingstabel, waarvoor 10 munten worden uitbetaald.

  Er worden dus 20 munten uitbetaald voor de combinatie met 4 Pineapple symbolen, omdat dat de hoogste uitbetalingswaarde is.

 2. Drie Big Kahuna symbolen en twee Lizard symbolen op een actieve winlijn vormen geen combinatie van 5 Lizard symbolen, omdat het Big Kahuna symbool alleen wild is voor de fruitsymbolen.

  Drie Big Kahuna symbolen vormen echter een winnende combinatie, zoals wordt weergegeven in de normale uitbetalingstabel, waarvoor 200 munten worden uitbetaald.

 3. Vier Big Kahuna symbolen en één Raspberry symbool op een actieve winlijn vormen een combinatie van 5 Raspberry symbolen, waarvoor 100 munten worden uitbetaald.

  Voor een combinatie van 4 Big Kahuna symbolen worden echter volgens het normale uitbetalingsschema 1000 munten uitbetaald.

  Er worden dus 1000 munten uitbetaald voor de combinatie met 4 Big Kahuna symbolen, omdat dat de hoogste uitbetalingswaarde is.

 4. Vijf Big Kahuna symbolen op een actieve winlijn vormen een winnende combinatie, zoals wordt weergegeven in de normale uitbetalingstabel, waarvoor 8000 munten worden uitbetaald.

Scattersymbool

Het Monkey symbool is een scattersymbool. Dit betekent dat u ook wint als het symbool niet precies op een actieve winlijn staat.

Het symbool mag overal op de vijf rollen staan, op voorwaarde dat twee of meer Monkey symbolen worden weergegeven.

Scores worden berekend door de uitbetaling voor de combinatie van Monkey-symbolen, zoals wordt weergegeven in de normale uitbetalingstabel, te vermenigvuldigen met het totale aantal ingezette munten.

Opmerking:


Bij een scatterscore en normale score worden beide scores uitbetaald, want het scattersymbool wordt ook uitbetaald als dit niet op een actieve winlijn staat. De scatterscore wordt opgeteld bij de winlijnscore.

Voorbeeld:

 1. Eén Monkey symbool en één Big Kahuna symbool ergens op de negen rollen vormen geen winnende combinatie. Het Big Kahuna symbool kan niet in plaats van het Monkey symbool worden gebruikt, en voor een winnende scattercombinatie zijn ten minste twee Monkey symbolen nodig.

 2. Als u een munt van 0,50 hebt geselecteerd en 5 munten inzet op elk van de 9 winlijnen, is het totaal ingezette bedrag 0,50 x 5 munten = 2,50 credits per winlijn; dit x 9 winlijnen = in totaal 22,50 credits ingezet.

  Er worden drie Monkey symbolen ergens op de vijf rollen weergegeven, waarmee een winnende scattercombinatie wordt gevormd. Voor drie Monkey symbolen wordt het totale aantal ingezette credits vermendigvuldigd met 10 uitbetaald, zoals wordt aangegeven in de normale uitbetalingstabel.

  Daarom bedraagt uw totale uitbetaling 22,50 totaal aantal ingezette credits x 10 = 225,00 credits.

 3. Als u een munt van 0,50 hebt geselecteerd en 5 munten inzet op elk van de 9 winlijnen, is het totaal ingezette bedrag 0,50 x 5 munten = 2,50 credits per winlijn; dit x 9 winlijnen = in totaal 22,50 credits ingezet.

  Er worden drie Monkey symbolen ergens op de vijf rollen weergegeven en drie Watermeloen symbolen op een actieve winlijn. Hiermee worden twee winnende combinaties gevormd.

  Voor drie Monkey symbolen worden 10 munten x 22,50 totaal ingezette credits = 225,00 credits uitbetaald. En voor drie Watermeloen symbolen worden 10 munten x 2,50 ingezette credits per winlijn = 25 credits uitbetaald.

  De totale uitbetaling is daarom 225,00 + 25,00 = 250,00 credits.

Scores die op de slotmachine worden uitbetaald, zijn afhankelijk van de symbolen op de winlijnen nadat de rollen tot stilstand zijn gekomen.

Een groep van normale symbolen vormt een normale winnende combinatie, als aan de volgende criteria is voldaan:

 • De symbolen moeten naast elkaar staan op een actieve winlijn.

 • Winnende combinaties worden van links naar rechts uitbetaald. Minimaal één van de symbolen moet op rol 1 worden weergegeven. Een combinatie van symbolen die begint op rol 2, 3, 4 of 5 wordt niet uitbetaald.

Voordat een combinatie van scattersymbolen een normale winnende scattercombinatie vormt, moet aan de volgende criteria zijn voldaan:

 • Het Monkey symbool mag overal op de vijf rollen staan. De symbolen winnen ook als ze niet naast elkaar op een actieve winlijn worden weergegeven en kunnen op elke rol verschijnen.

 • Er moeten twee of meer Monkey symbolen worden weergegeven.

 • Het Big Kahuna symbool kan niet worden gebruikt in plaats van een Monkey symbool om een winnende scattercombinatie te vormen.

Voorbeeld:

 1. Als er drie Lizard symbolen worden weergegeven op rol 1, 2 en 3, op een actieve winlijn, wordt u uitbetaald voor een combinatie met 3 Lizard symbolen, omdat het eerste Lizard symbool wordt weergegeven op rol 1.

 2. Als er drie Lizard symbolen worden weergegeven op rol 3, 4 en 5, op een actieve winlijn, wordt er niets uitbetaald. Omdat winnende combinaties van links naar rechts worden uitbetaald, moet ten minste één van de Lizard symbolen worden weergegeven op rol 1 om een winnende combinatie te vormen.

 3. Als er drie Lizard symbolen worden weergegeven op rol 2, 3 en 4, op een actieve winlijn, wordt er niets uitbetaald. Ten minste één van de Lizard symbolen moet worden weergegeven op rol 1 om een winnende combinatie te vormen.
 4. Als er drie Monkey symbolen worden weergegeven op rol 2, 4 en 5, krijgt u uitbetaald voor een combinatie met 3 Monkey symbolen, omdat scattersymbolen op elke rol mogen staan om een winnende combinatie te vormen.

Het uitbetalingsschema bevat een overzicht van de uitbetalingstabel voor het spel.

Alle getallen geven aan hoeveel munten worden uitbetaald voor elke combinatie. De waarde van de gewonnen credits hangt af van de geselecteerde muntwaarde en het aantal ingezette munten per winlijn. Uw score is dus het aantal gewonnen munten x het aantal ingezette credits per winlijn, behalve bij scatterscores.

Scatterscores worden berekend door de uitbetaling voor de combinatie van Monkey symbolen te vermenigvuldigen met het aantal ingezette credits.

Voorbeeld:

 1. Als u een munt van 0,50 hebt geselecteerd en 5 munten inzet op elk van de 9 winlijnen, is het totaal ingezette bedrag 0,50 x 5 munten = 2,50 credits per winlijn; dit x 9 winlijnen = in totaal 22,50 credits ingezet.

  Als er vier Kiwi symbolen worden weergegeven op winlijn 3, worden 50 munten x 2,5 credits = 125 credits uitbetaald.
Naam symbool 1 symbool 2 symbolen 3 symbolen 4 symbolen 5 symbolen
Big Kahuna
2 10 200 1000 8000
Chief
-- 10 25 150 500
Lizard
-- 5 25 150 500
Orange
-- -- 20 80 250
Kiwi
-- -- 15 50 200
Litchi
-- -- 15 20 150
Watermelon
-- -- 10 20 150
Pineapple
-- -- 10 20 100
Raspberry
-- -- 10 20 100

Aantal Monkey-symbolen op het scherm Totale inzet vermenigvuldigen met
5
200
4
25
3
10
2
3
Uitbetalingstabel voor Pick a Mask-bonusspel

Het bereik van willekeurig geselecteerde bonusscores is afhankelijk van het aantal Mask symbolen op een actieve winlijn.

Aantal Mask-symbolen op een actieve winlijn Uitbetalingsbereik
5
14 tot 4375
4
14 tot 2900
3
14 tot 1650

Uitbetalingstabel voor Volcano-bonusspel

Het bereik van willekeurig geselecteerde bonusscores is afhankelijk van het aantal Volcano symbolen op een actieve winlijn.

De scorebedragen van het bonusspel zijn al vermenigvuldigd met de oorspronkelijke inzet per winlijn.

Aantal Volcano-symbolen op een actieve winlijn Uitbetalingsbereik
5
100 tot 2500
4
50 tot 1000
3
25 tot 625

Tabel voor meerdere winlijnen

Alleen winnende combinaties op actieve winlijnen worden uitbetaald, behalve bij scatterscores. De Monkey symbolen mogen overal op de rollen staan.

 

 

Copyright 2018 gokkasten-pagina.com